link
  1. home
  2. Nedetlandse Teksten
  3. Redigeren
  4. Vertalen
  5. contact

In-outbooks

Klant:
In-outbooks.nl


Feedback:
Via een interview met Petra de Jong in Moet je Horen, een tijdschrift voor mensen met een visuele beperking, kwam ik Tekst- en vertaalbureau De Woordsmederij tegen. Ik was bezig met het schrijven van een boek over mijn handicap en kreeg van diverse kanten het advies om door een expert naar mijn tekst te laten kijken. Ik nam contact op met De Woordsmederij en vroeg Petra naar de mogelijkheden.

Ik kreeg de mogelijkheid te kiezen uit een aantal opties: Ik kon Advies krijgen over de tekst, ik kon de tekst meteen laten redigeren of ik kon een afspraak met Petra maken om een en ander door te spreken. Ik stuurde mijn manuscript naar de Woordsmederij. In de eerste plaats kreeg ik advies over hoe ik bepaalde passages in mijn boek kon aanpassen. Ik was zeer te spreken over deze adviezen, zodat van het een het ander kwam.

Petra heeft mijn tekst zodanig "bijgeschaafd" dat het een vlotlopend en leesbaar verhaal is geworden, terwijl het wel mijn verhaal bleef. Ik vond dit zeer knap.

Mede dankzij deze vertaalkunst is het een mooi boek geworden, waar ik erg trots op ben. Een tien met een griffel voor Petra.

Piet Maasland

nodig
browse

Portfolio

© 2008 De Woordsmederij - all rights reserved